Despre eveniment

Pe 20 iunie 2015, Arena Nationala deschide portile tuturor iubitorilor de miscare pentru cea mai provocatoare cursa urbana cu obstacole, surprize si multa, multa, super multa distractie!

URBATLON este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul si termenele stranse, orele lucrate peste program, sansele ratate… in probe dinamice si distractive de antrenament fizic si un succes personal, demn de mentionat oricui, oricand!

A 2-a editie a URBATLON va avea loc pe 20 iunie 2015 la Arena Nationala, o locatie de exceptie din Bucuresti, ce anima spiritul sportivului din tine. Axata mai putin pe timpi de alergare si mai mult pe ideea de autodepasire si a demonstrarii spiritului de echipa, URBATLON promite un cocktail sportiv plin de adrenalina pentru o experienta… fara egal!

Provocarea 2015 pe care o lanseaza URBATLON tuturor participantilor este de a trece linia de Finish a unei curse de alergare cu probe sportive, care le solicita atat corpul, cat si mintea. Noutatile continua si anuntam coborarea varstei de participare la eveniment. Asadar, copii si juniori grabiti-va sa dati de stire tuturor, familiei, prietenilor, colegilor, ca s-au deschis portile provocarii sportive si pentru participantii cu varste incepand de la 12 ani!

Data evenimentului: sambata, 20 iunie 2015
Locatie: Arena Nationala, Bucuresti

Kitul de participare

Kitul de participare este inclus fara cost suplimentar in taxa de participare si contine: numar de concurs, tricoul oficial URBATLON 2015, plic Nescafe, medalie de FINISHER, doza Coca–Cola, paste in sos Barilla (dupa finalizarea cursei), produse ALKA, voucher discount Locked In. In kit-ul de participare sunt incluse toate serviciile evenimentului: cronometrare cu cip de unica folosinta, puncte de alimentare si hidratare, zona de relaxare, catering, interventie de urgenta s.a.

Ridicarea kiturilor de concurs se va putea face cu o saptamana inainte de eveniment, de la Mall Promenada. Programul de ridicare a kit-urilor si detalii suplimentare sunt disponibile aici: Ridicare kit-uri

Regulamentul oficial
Regulamentul oficial al URBATLON poate fi descarcat aici: Regulament oficial URBATLON 2015

Traseu
Traseul evenimentului este format dintr-o singura tura presarata cu obstacole, creata special in zona Arenei Nationale. Distanta totala a cursei este de aproximativ 5 kilometri. Detalii despre traseu si probe sunt disponibile aici: Info traseu & probe

Taxa de participare
Taxa de participare variaza in functie de momentul platii, astfel:

  • Pana pe 10 mai 2015: 65 de lei
  • 11 mai – 31 mai 2015: 75 de lei
  • 1 iunie – 18 iunie 2015: 85 de lei

Inscrierile sunt deschise pana joi, 18 iunie, 12:00.

Taxa poate fi platita online, cu ajutorul cardului, prin transfer bancar sau poate fi achitata la casieria unei banci. Click aici pentru informatii suplimentare.

Accesul participantilor si spectatorilor
Accesul spectatorilor si participantilor catre zona de start se poate face din Str. Maior Coravu pana la orele 10:00 si incepand cu orele 8:30, pe tot parcursul evenimentului, din str. Pierre de Coubertin si bulevardul Basarabia.

Invitam sustinatorii alergatorilor sa vina si sa ii incurajeze la URBATLON! Pentru buna desfasurare a cursei sportive, in timpul evenimentului, accesul spectatorilor va fi permis doar la zona de start si pe inelul pietonal care inconjoara portile de intrare in Arena Nationala. Accesul pe acest inel se va face doar de pe scarile dintre zonele A si B ale arenei. In niciun moment spectatorii evenimentului nu vor avea acces pe traseul cursei, in zona de interventie de urgenta a evenimentului sau in interiorul Arenei Nationale.

Liniile RATB care ajung in vecinatatea Arenei Nationale sunt:

  • Autobuze: 101, 102, 104, 311, 330 si 335
  • Troileibuze: 86 si 90
  • Tramvai: 1, 40 si 56
  • Metrou: magistrala M1 (Dristor-Pantelimon)

Alternativ, poti veni cu masina, in zona fiind suficiente locuri de parcare precum:

  • Strada Maior Coravu si strazile adiacente acesteia, cum ar fi: Theodor Neculuta, Tony Bulandra, Ruschita, Victor Manu
  • Bulevardul Basarabia la intrarea in parc (zona 50 m)

Parteneri probe

Sponsor #2Sponsor #4Sponsor #2Sponsor #3Sponsor #3Sponsor #3Sponsor #5Sponsor #3Sponsor #2